top of page
Zoeken
  • Robin Liesens

Welkom op mijn blog

Niet meer dan een hartelijk welkom voor diegenen die zich al een weg naar mijn website hebben kunnen vinden. Deze eerste blogpost zal zich slechts beperken tot dat en een korte beschrijving van wat hier in de toekomst allemaal zal verschijnen.


Hoi, mijn naam is Robin, ik ben een kleine illustrator die zichzelf een weg probeert te banen doorheen de tekenwereld. Op het moment dat je dit leest is mijn website waarschijnlijk nog niet helemaal voltooid, maar deze blogpost kan je al het een en ander duidelijk maken. Zoals je kunt zien in mijn portfolio houd ik me vooral bezig met natuur. Niet alleen planten en dieren, maar ook prehistorie en dingen die ik in mijn vrije tijd uitsteek zullen in deze blog aan bod komen. Bereid je dus alvast voor op veel info en achtergrond over hoe ik tewerk ga en over wat ik het heb. Een echte planning heb ik echter niet wat het maken van blogposts betreft, mijn activiteit gaat vooral afhangen van de beschikbare vrije tijd. Waarschijnlijk niet elke maand, maar toch met enige regelmaat zal ik jullie wat leesmateriaal voorschotelen. (met foto's en illustraties uiteraard) Dat was het alvast voor deze post. Hopelijk tot de volgende!


7 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page